GANJARAN MAI
Beli ∙ Bayar ∙ Ganjaran

Platform sehenti yang anggun dan lancar. Bayar bil utiliti anda, membeli-belah, tambah nilai prabayar dan lain-lain dalam talian!

Menggantikan kerumitan dengan kesederhanaan

Pendaftaran 2 minit

Daftar dari telefon anda dengan hanya selfie dengan IC anda, foto IC anda dan beberapa maklumat. Tiada kertas kerja.

Pembayaran mudah

Menghantar dan menerima bayaran tidak pernah semudah ini. Kini anda boleh memindahkan wang anda dalam beberapa saat.

100% ketelusan

Kami berjanji untuk sentiasa mendahului pelanggan kami. Tiada kadar yang tidak adil, tiada yang tersembunyi. Pernah.

Keselamatan yang boleh anda percayai

Perlindungan serius

Kami melindungi dana anda dan data peribadi sensitif dengan penyulitan dalam penerbangan dan semasa rehat.

Akses biometrik atau ID muka

Gunakan cap jari atau ID muka untuk akses cepat dan mudah kepada maklumat akaun anda.

Pengesanan penipuan

Kami telah melaksanakan sistem pengesanan penipuan terbaik dalam kelas untuk memastikan wang anda selamat.

Kawalan sepenuhnya wang anda

Kawalan dalam App

Tersalah letak kad anda? Bekukan ia. Ingin membeli-belah dalam talian? Aktifkan pembayaran antarabangsa dengan satu ketikan.

Kad tanpa nombor

Untuk mengurangkan risiko penipuan, nombor kad anda hanya boleh dilihat dengan selamat dalam apl anda. Ia tidak dicetak pada kad anda.

Kad shopping MAI

Anda tidak seharusnya dihadkan untuk hanya menggunakan satu kad pada satu masa, terutamanya apabila ia menawarkan begitu banyak faedah. Anda boleh menguruskan membeli-belah dan kewangan anda dengan Apl MAI menggunakan kedua-dua kad fizikal dan maya. Ia ringkas, mudah digunakan dan berfungsi dengan sempurna.

Membeli-belah tanpa bayaran

Kad Debit MAI pergi ke mana sahaja anda pergi, dan membawa baki MAI anda bersama. Bayar dan dapatkan ganjaran daripada beberapa kedai kegemaran anda terus ke akaun anda.

Berbelanja di beberapa tempat makanan kegemaran anda dan kedai runcit, dan dapatkan ganjaran secara automatik tanpa bayaran

App sehenti

Kita hidup dalam era revolusi mudah alih yang semakin meningkat ini. Terdapat aplikasi untuk segala-galanya – Ewallet, membayar bil dan perkhidmatan, membeli-belah, perancang perjalanan, pelancongan dan direktori tempatan — memenuhi setiap keperluan manusia. App MAI telah menjadikan segala-galanya hanya dengan satu ketikan untuk anda dan menjadikan kehidupan semua orang lancar dengan hiburan, navigasi dan yang penting ketersambungan.

Penciptaan yang cepat dan mudah

Anda mungkin berfikir bahawa ia sama seperti penciptaan akaun lain... Panjang, meletihkan dan penuh dengan kekosongan untuk diisi. Tidak, tidak.

Kami mereka bentuk keseluruhan proses untuk menjadi yang paling mudah dan paling singkat yang pernah dibayangkan untuk akaun peribadi. Cuba sendiri dengan memuat turun aplikasi!

Siapa kita

PROLIFIC ADVANCE SDN BHD merupakan sebuah syarikat sistem pembayaran elektronik yang menyediakan perkhidmatan pengurusan kewangan sehenti. Kami mempunyai sistem AI yang canggih bagi memastikan setiap transaksi tidak mempunyai kesilapan. Kami komited menyediakan sistem yang selamat untuk memastikan data pengguna tidak bocor. Syarikat kami memastikan setiap pengguna boleh menggunakan sistem kami dengan senang.